Finaliști

ELIZA G

Italia

Eliza G (nume real Elisa Gaiotto) este o cântăreață și compozitoare italiană, binecunoscută pe scena internațională pop, în special în America Latină și Europa.

Începând cu 2009, anul lansării primului single, Summer lie, la DWA Records, a devenitcunoscută în Spania, Elveția, Marea Britanie, Franța, Monte Carlo, Egipt și numeroasele sale apariții au avut un succes remarcabil în Italia, Grecia, Canada, Coreea de Sud, Brazilia și Chile. Al doilea single de succes a fost Love is unbound. În 2012 a interpretat My love is love, piesa nedifuzată a mestrului Giancarlo Bigazzi, la concertul memorial al acestuia din Toscana, împreună cu Andrea Bocelli, Marco Masini, Aleandro Baldi și alți artiști italieni celebri.

Piesa The way, mixată în studioul lui David Guetta din Paris, a fost bestseller în Europa, cu peste 10.000 de exemplare în pre-sale. Videoclipul oficial a atins peste 2 milioane de vizionări. A urmat Ladies nite, o melodie fresh pop, înregistrată cu solistul reggae Lion D ,a fost lansată în 2015, de Sony Music Latin America.

Hello, hello (2015) a fost lansat de Sony Music în două variante - engleză și spaniolă - cu un remarcabil succes în Spania. În 2016, Eliza G a lansat Don’t be afraid (Sony Music Latin America); în anul 2017, Let me love you a devenit coloana sonoră a campaniei de mediu pentru proiectul Save Posidonia.

În 2018, Eliza G a prezentat Ninety, un album cu 10 piese, coveruri ale celor mai populare hit-uri Spice Girls, Backstreet Boys, TLC, Destiny's Child, Cardigans, No Doubt și altele, în aranjamente inedite cu pop electronic, bossa nova, samba, rock, reggae și note acustice. Le-a interpretat în avanpremieră în Spania, Italia, Egipt, Elveția și Marea Britanie și apoi a lansat oficial albumul, în aprilie 2019.

A apărut recent în concursul TV The Voice Italy, la sfârșitul lunii aprilie 2019, și a ajuns până la semifinale, unde a cântat Altro che favole, primul său single în italiană, lansat de Universal Music.

De asemenea, a participat la opt turnee din Brazilia, unde a cântat în cluburi și la festivaluri celebre, dar și la principalele posturi de radio și televiziune.

Curiozitățile Cerbului de Aur ...

1. Cum și când ați descoperit pasiunea pentru muzică?

Din copilărie, muzica a avut un loc special în viața mea. Nu am crescut într-o familie de muzicieni, dar la șapte ani le-am spus părinților mei că vreau să iau lecții de pian. Și aici a început totul, mai întâi cu pianul, apoi cu canto, cea mai mare iubire a vieții mele. La 14 am început să cânt cu trupe, experimentând rock, pop, funky, soul, acoustic și interpretând aproape peste tot, de la puburi și baruri, la festivalurile de bere și, între timp, scriind melodii originale cu muzicienii mei. În 2009 am devenit solistă și în ultimii 10 ani am lansat multe single-uri care m-au dus din Brazilia în Regatul Unit, Italia, Spania, Elveția, Egipt și Franța. Muzica este cu adevărat o pasiune, un stil de viață, o atitudine și am avut marea șansă să o descopăr.

2. Cum ți-ai defini stilul muzical într-o singură expresie?

Sunt dependentă de pop, electro-rock și acustic. Acesta este stilul meu.

3. Muzicieni preferați?

Îmi place să ascult voci care te taie în două ca să-ți fure inima: George Michael, Christina Aguilera, Lady Gaga, Sting ... și pot spune un milion de mulți alții. Ascult genuri diferite, una dintre trupele mele preferate este Metallica, dar îl ador pe Michael Bublé. Toată muzica este inspirație!

4. Ce preferi să citești / mănânci / faci în timpul liber?

Îmi plac filmele și merg la cinema când am timp liber. Îmi place să ies cu bicicleta. Plimbarea, dansul și sportul sunt modalități bune de a scăpa de stres și oboseală.

5. Dacă nu ai cânta, atunci ai fi ...

Călătoare! Aș avea o agenție de turism sau aș fi un ghid turistic sau ceva care ar implica să călătoresc în lume și aș fi întotdeauna pe drum!

6. Cum definești fericirea?

Tot ce te face să te trezești cu un zâmbet dimineața. Să fii liber să alegi ce să faci și să fii ceea ce dorești să fii. Libertatea și liberul arbitru sunt neprețuite.

7. Motto-ul tău pentru acest festival.

"Adevărata călătorie a descoperirii nu constă în căutarea unor peisaje noi, ci în a avea o privire proaspătă asupra lor." (Proust)

Alfie Arcuri

Anna Odobescu

Cynthia Verazie

ELIZA G

Florin Răduță

Monika Marija

Ralfs Eilands

Renate

Sara de Blue

Syuzanna Melqonyan

Tamara

Veronica Liberati

Coresi
Cotnari
Sergiana
Ciucas
Ministerul Turismului
Ministerul Turismului
Farmec
Electroprecizia
Estico
Zizin
Tarom
Tiriac Auto
Digi
Ibis Tours
Wagner
Viggo
Prosoft
Herr Strudel
Info 1 TV
Delmonte
Aqua Clean
Carmen Grigoriu
Vienna House
Neptunus
Brai-Cata
Auchan
Primaria Brasov
CJ Brasov
Prefectura Brasov
Ministerul Culturii si Identitatii Nationale
Radio Romania
TVR Moldova
Agerpres
Info Music