Noutăți

S-au terminat filmările la Cerbul de Aur 2020 #GENERAȚII | VIDEO

Anul acesta, proiectul special dedicat  Festivalului Cerbul de Aur este un omagiu adus artiștilor români, un grandios spectacol de televiziune care va reaminti publicului istoria bogată a festivalului și va promova noua generație de artiști.

Va fi un program de televiziune strălucitor în care atât tinerii cât și cei nostalgici vor avea ocazia să asculte muzica românească a tuturor generațiilor.

Înregistrările emisiunii Cerbul de Aur 2020 #GENERAȚII au avut loc într-unul din studiourile TVR în zilele de 28, 29 și 30 iulie.



În acest timp, din respect pentru spectatori și din dorința de a păstra calitatea producțiilor la nivelul cu care și-a obișnuit publicul, precum și pentru a evita aglomerația în incinta TVR și a menține siguranța tuturor participanților, s-a decis întreruperea proiectului „Teatru în TVR”.

Din 31 iulie însă, teatrul va fi din nou la el acasă în Grădina TVR, proiectul „Teatru în TVR” continuând până pe 13 septembrie.

(w640) Cerbul de

Biletele achiziționate pentru spectacolul „Călătoarea și Shakespeare” al Teatrului Dramaturgilor Români, programat în acest interval, rămân valabile pentru oricare dintre reprezenațiile ulterioare ale companiei, iar cei care nu pot participa la acestea au posibilitatea de a primi contravaloarea biletelor cumpărate.
(w640) Cerbul de

(w640) Cerbul de

Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol

Coresi
Cotnari
Sergiana
Ciucas
Ministerul Turismului
Ministerul Turismului
Farmec
Electroprecizia
Estico
Zizin
Tarom
Tiriac Auto
Digi
Ibis Tours
Wagner
Viggo
Prosoft
Herr Strudel
Info 1 TV
Delmonte
Aqua Clean
Carmen Grigoriu
Vienna House
Neptunus
Brai-Cata
Auchan
Primaria Brasov
CJ Brasov
Prefectura Brasov
Ministerul Culturii si Identitatii Nationale
Radio Romania
TVR Moldova
Agerpres
Info Music