Noutăți

Cerbul de Aur: Biletele pot fi achiziţionate acum şi din Piaţa Sfatului

Cei care doresc să urmărească spectacolele live îşi pot cumpăra acum bilete şi din Piaţa Sfatului, de la punctul de vânzare deschis la Muzeul Judeţean de Istorie din Braşov.

Casa de bilete va funcţiona în intervalul orar 10.00-18.00, în perioada 19-21 august 2019, iar în zilele festivalului, 22-25 august, în intervalul orar 12.00-20.00.

Reamintim că pentru cele patru zile ale Festivalului organizatorii au pus la dispoziţie mai multe categorii de bilete, cu preţuri începând de la 70 de lei.

Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim.ro, UPC.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV.

De asemenea, biletele pot fi achiziţionate şi de la casele de bilete Eventim din Cluj - în cadrul Iulius Mall - şi din Bucureşti – în cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi cumpărate cu opţiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (in format pdf) sau în format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost zero.

Programul Festivalului Cerbul de Aur 2019

Coresi
Cotnari
Sergiana
Ciucas
Ministerul Turismului
Ministerul Turismului
Farmec
Electroprecizia
Estico
Zizin
Tarom
Tiriac Auto
Digi
Ibis Tours
Wagner
Viggo
Prosoft
Herr Strudel
Info 1 TV
Delmonte
Aqua Clean
Carmen Grigoriu
Vienna House
Neptunus
Brai-Cata
Auchan
Primaria Brasov
CJ Brasov
Prefectura Brasov
Ministerul Culturii si Identitatii Nationale
Radio Romania
TVR Moldova
Agerpres
Info Music