Finaliști

Cynthia Verazie

Cipru

Cynthia are 16 ani. S-a născut și a crescut în Cipru, dar are naționalitate poloneză. În prezent, locuiește în Norvegia, unde studiază muzica în liceu, la Oslo. A primit o bursă in programul Young Talents al Institutului Norvegian de Muzică Barrett Due.

Cynthia a participat la numeroase festivaluri internaționale, unde a primit mai multe premii: Grand Prix la Festivalul Muszelki Wigier și la Verdinote, semifinalistă a programului de muzică Rising Star din Grecia. Este finalistă a prestigiosului Campionat Mondial de Artele Spectacolui, care are loc anual în Los Angeles, unde a reprezentat Marea Britanie, și este vicecampioană mondială în categoriile pop. De asemenea, deține premiul industriei muzicale acordat de producătorii de la Hollywood.

Cynthia compune muzică, scrie texte, cântă la pian, creează haine, studiază designul vestimentar și psihologia. Vorbește fluent engleză, poloneză, norvegiană și greacă și a învățat în ultimii ani franceză și spaniolă. Idolii ei muzicali sunt Wolfgang Amadeus Mozart, Claude Debussy, Alexandre Desplat și Freddie Mercury.

Curiozitățile Cerbului de Aur...

1. Cum și când ți-ai descoperit pasiunea pentru muzică?

În copilărie visam să fiu astrofizician. Adoram cerul înstelat care mă făcea să mă simt minusculă și care îmi dăruia multe vise și idei. Într-o zi, pe la șase ani, privind prin telescop, am început să cânt în gând și așa sunt de atunci. Părinții m-au înscris atunci la o școală de muzică și după o lună am început să cânt. Nu-mi amintesc exact cum a început, dar știu că nu-mi mai pot imagina viața mea fără muzică.

2. Definește-ți stilul muzical într-o frază.

Refuzul de a mă atașa strict de un gen.

3. Muzicieni favoriți.

Prima voce pe care am auzit-o a fost cea a Enyei, părinții mei îmi puneau să ascult melodiile ei când eram în cărucior. Au urmat Queen și Freddie Mercury – idolii mei din copilărie, iar în adolescență mi-am redescoperit iubirea pentru Chopin și mai ales Wolfgang Amadeus Mozart, pe care îl ascult cu religiozitate. Acum gusturile mele muzicale sunt diverse, îmi place să descopăr genuri și artiști în fiecare zi, ca Alexandre Desplat, Danny Elfman, ELO și trupele de jazz etiopian.

4. Ce îți place să citești / să mănânci / să faci în timpul liber.

Ador cărțile și cred cu tărie că ele pot schimba vieți și sunt darurile perfecte. Gusturile mele literare sunt eclectic, dar dintr-un motiv sau altul ajung adesea la cărți de sociologie și psihologie. Cât despre mâncare…orice îmi amintește de casa mea de la Mediterana e bun.

5. Dacă nu ai cânta, ți-ar plăcea să ...

E o întrebare interesantă, tinând cont de faptul că încă sunt la liceu…nu-mi pot imagina viața fără muzică. În altă dimensiune probabil aș fi avocat, designer vestimentar sau scriitoare, profesii care mă atrăgeau până de curând.

6. Ce definiție dai fericirii?

Să-ți depășești așteptările.

7. Motto-ul tău pentru festival.

Împărtășește-ți pasiunea cu sensibilitate.

Alfie Arcuri

Anna Odobescu

Cynthia Verazie

ELIZA G

Florin Răduță

Monika Marija

Ralfs Eilands

Renate

Sara de Blue

Syuzanna Melqonyan

Tamara

Veronica Liberati

Coresi
Cotnari
Sergiana
Ciucas
Ministerul Turismului
Ministerul Turismului
Farmec
Electroprecizia
Estico
Zizin
Tarom
Tiriac Auto
Digi
Ibis Tours
Wagner
Viggo
Prosoft
Herr Strudel
Info 1 TV
Delmonte
Aqua Clean
Carmen Grigoriu
Vienna House
Neptunus
Brai-Cata
Auchan
Primaria Brasov
CJ Brasov
Prefectura Brasov
Ministerul Culturii si Identitatii Nationale
Radio Romania
TVR Moldova
Agerpres
Info Music