Juriu

Viktor Lazlo

Cântăreață

Artist complet, care şi-a început formarea cu studiul vioarei şi lecţii de balet, la care a adăugat studii de limbi străine, istorie a artei şi arheologie la Universitatea din Bruxelles, interpreta belgiano-franceză, cu origini în Martinica şi Grenada (Caraibe) este cunoscută publicului larg datorită hit-ului „Breathless”, lansat în 1987, an în care a găzduit şi finala Eurovision, desfăşurată în Bruxelles.

A scris mai multe cărţi, iar primul său roman, „La Femme qui Pleure”, lansat în 2010 alături de Albin Michel, a fost recompensat cu Premiul Charles Brisset în 2011 şi un al doilea roman, „My Name Is Billie Holiday ”, a completat un omagiu în trei părţi adus legendarei artiste.

Romanul său “Les Passagers du Siècle”, publicat în ianuarie 2018 a fost adaptat pentru o serie TV de 10 episoade.

Drumul ei s-a îndreptat şi spre musical. Spectacolul „Loin de Paname”, creat la Paris în 2003, i-a arătat calea spre plăcerea de a combina atât abilităţile sale muzicale cât şi de actorie. Musicalul „Billie Holiday”, pus în scenă de Eric Emmanuel Schmitt în Paris, în noiembrie 2012, a fost nominalizat la cel mai bun muzical al anului.

În momentul de faţă, Viktor Lazlo are în desfăşurare un nou show, un tribut adus celor trei doamne ale Jazz-ului (Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan şi Billie Holiday). Cel mai recent album al său, „Woman”, a fost lansat în noiembrie 2017.

Are peste 15 albume şi compilaţii lansate, vândute în peste 30 de ţări, duete numeroase, cinci discuri de aur, turnee internaţionale, peste 25 de filme, incluzând producţii italiene, germane şi spaniole.

Loredana Groza

Vasile Şirli

Ricky Dandel

Viktor Lazlo

Erminio Sinni

Coresi
Cotnari
Sergiana
Ciucas
Ministerul Turismului
Ministerul Turismului
Farmec
Electroprecizia
Estico
Zizin
Tarom
Tiriac Auto
Digi
Ibis Tours
Wagner
Viggo
Prosoft
Herr Strudel
Info 1 TV
Delmonte
Aqua Clean
Carmen Grigoriu
Vienna House
Neptunus
Brai-Cata
Auchan
Primaria Brasov
CJ Brasov
Prefectura Brasov
Ministerul Culturii si Identitatii Nationale
Radio Romania
TVR Moldova
Agerpres
Info Music