Juriu

Erminio Sinni

Cântăreț, compozitor

Erminio Sinni are o bogată experienţă în show-biz. Născut în 1961, artistul a început să studieze pianul la vârsta de 12 ani, iar la 18 ani s-a mutat la Roma, pentru a urma o carieră în muzică.

În 1989, Erminio participă la festivalul Sanremo în calitate de compozitor al piesei "Tutti i cuori sensibili", interpretată de Stefania La Fauci.

În 1991, la invitaţia ambasadorului Peter Secchia, artistul a cântat la petrecerea organizată pentru Frank Sinatra la ambasada americană de la Roma.

Erminio Sinni revine la festivalul Sanremo în 1993, de această dată ca interpret, terminând pe locul cinci cu piesa „L'amore vero" şi câştigând Premio Volare pentru cea mai bună muzică a evenimentului şi Premio S.I.L.B. pentru cel mai bun text.

În 1996 a primit premiul ca cel mai bun cântăreţ-compozitor la Premio Mia Martini, iar în perioada 2002-2006 a fost muzicianul oficial al naţionalei italiene de fotbal.

Erminio Sinni participă la Eurovision România împreună cu Tiziana Camelin, alături de care interpretează piesa („All The Love Away”) - muzică şi versuri: Erminio Sinni, Mauro Goldsand, Alessandro Camponeschi şi Tiziana Camelin.

Loredana Groza

Vasile Şirli

Ricky Dandel

Viktor Lazlo

Erminio Sinni

Coresi
Cotnari
Sergiana
Ciucas
Ministerul Turismului
Ministerul Turismului
Farmec
Electroprecizia
Estico
Zizin
Tarom
Tiriac Auto
Digi
Ibis Tours
Wagner
Viggo
Prosoft
Herr Strudel
Info 1 TV
Delmonte
Aqua Clean
Carmen Grigoriu
Vienna House
Neptunus
Brai-Cata
Auchan
Primaria Brasov
CJ Brasov
Prefectura Brasov
Ministerul Culturii si Identitatii Nationale
Radio Romania
TVR Moldova
Agerpres
Info Music