Recitaluri

Zoli Toth

22 şi 23 august

Muzicianul Zoli Toth aduce un spectacol plin de energie pe scena Cerbului de Aur! Artistul va deschide cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, în prima şi a doua seară de concurs - 22 şi 23 august.

Momentele de intro, gândite alături de Dan Manoliu, regizorul artistic al festivalului, ne vor introduce în atmosfera unui show de avangardă şi vor aduce în atenţie, prin armonia muzicii, locuri frumoase şi oameni de valoare din România.

„De câte ori am fost invitat la Cerbul de Aur am venit cu un repertoriu şi un show nou. Provocarea se repetă şi în acest an. Rolul meu este să deschid festivalul cu un spectacol modern, în care vor fi implicaţi copii şi tineri care cântă, ţin ritmul, dansează, încearcă să implice spectatorii. Show-ul va fi inedit. În prima seară voi urca pe scenă alături de ansamblul de percuție Cantus Mundi, iar la spectacolul din 23 august voi fi în cu totul altă ipostază, alături de un cor format din 80 de copii. Show-ului meu spune o poveste despre natură, tradiţie, sportul românesc şi toate lucrurile frumoase care ne înconjoară. Încercăm astfel ca valorile autentice care reprezintă România să fie prezente pe scenă, într-un fel sau altul”, a spus Zoli Toth.

Printre surprizele pregătite: Ivan Patzaikin şi Ianis Hagi, care i s-au alăturat muzicianului, prin scurte secvenţe special filmate de echipa TVR, pentru un debut în forţă al Festivalului Cerbul de Aur 2019.

Zoli Toth a urcat de patru ori pe scena Festivalului Cerbul de Aur. „Prima experienţă am avut-o în 2001, la Nopţile Cerbului, un loc în care au cântat cei mai buni muzicieni din România, şi nu numai. Alături de formaţia Sistem, am fost de patru ori pe scena festivalului, fie în deschidere, fie în recital. Pentru un artist, Cerbul de Aur este festivalul etalon la care îţi doreşti să participi”, a adăugat Zoli.

Zoli Toth

Ştefan Bănică jr.

Irina Rimes

Emeli Sandé

Ronan Keating

Corina Chiriac

Spectacol de folclor

Gheorghe Zamfir

Coresi
Cotnari
Sergiana
Ciucas
Ministerul Turismului
Ministerul Turismului
Farmec
Electroprecizia
Estico
Zizin
Tarom
Tiriac Auto
Digi
Ibis Tours
Wagner
Viggo
Prosoft
Herr Strudel
Info 1 TV
Delmonte
Aqua Clean
Carmen Grigoriu
Vienna House
Neptunus
Brai-Cata
Auchan
Primaria Brasov
CJ Brasov
Prefectura Brasov
Ministerul Culturii si Identitatii Nationale
Radio Romania
TVR Moldova
Agerpres
Info Music