Recitaluri

Ronan Keating

24 august

Starul irlandez Ronan Keating va fi pe scena Festivalului Cerbul de Aur sâmbătă, 24 august, la încheierea serii de gală. Cântece precum When You Say Nothing at All sau If Tomorrow Never Comes vor răsuna în Piaţa Sfatului.

După ce a cucerit lumea alături de Boyzone, a continuat cu succes o carieră solo, cu hituri precum When You Say Nothing at All, iar acum, pe 24 august, se va afla pe scena Cerbului de Aur!

Ronan Keating, starul irlandez care a vândut zeci de milioane de albume, atât ca artist solo, cât și ca membru al unei trupe masculine celebrei, va susține un recital extraordinar la Festivalul Cerbul de Aut, organizat de Televiziunea Română.

Va fi o seară în care emoțiile vor atinge pragul maxim de intensitate, căci vom afla câștigătorii ediției 2019 a festivalului, dar vom și cânta alături de Ronan Keating unele dintre cele mai romantice melodii.

„Cu Ronan Keating e imposibil să eșuezi în a cuceri pe cineva, în acest ca publicul din Piaţa Sfatului și telespectatorii de acasă. Ne-am dorit să aducem la Cerbul de Aur un artist iubit de publicul de toate vârstele. Mai e cineva care n-a dansat încă pe vreo melodie de-a sa? Dacă da, după recitalul de la Cerbul de Aur nu va mai fi nimeni! Ne bucurăm să continuăm tradiția recitalurilor extraordinare la Cerbul de Aur și să oferim publicului concerte ale unor artiști de top, precum Ronan Keating”, a declarat Smaranda Vornicu-Shalit, directorul Festivalului.

Cântăreț, compozitor, membru al juriului și antrenor vocal pentru concursuei de talente, Ronan Keating are o carieră impresionantă. A fost liderul trupei Boyzone, care a lansat numeroase hituri, patru albume, care s-au vândut în 25 de milioane de exemplare. Și-a început cariera solo în 2000,  lansând de atunci nu mai puțin de nouă albume, vândute în 20 de milioane de exemplare.

Single-ul When You Say Nothing at All de pe coloana sonoră a filmului Notting Hill este cunoscut peste tot în lume și a fost nr. 1 în topurile muzicale din multe țări.

În Australia, Ronan Keating este cunoscut ca jurat în emisiuni concurs precum X Factor și All Together Now, dar și ca antrenor vocal pentru emisiunea The Voice (2016).

A 19-a ediţie a Festivalului va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Braşov, şi va aduce pe scena din Piaţa Sfatului mari artişti ai muzicii din România şi din străinătate, primele nume deja anunţate fiind: Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes. Surprizele nu se opresc aici!

Pe lângă recitalurile artiștilor invitați, cei 12 finaliști ai concursului de interpretare se vor lupta pentru a câștiga unul dintre premiile festivalului. Valoarea totală a premiilor este de 55.000 de euro.

TVR a pregătit un format special pentru această ediție: două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Zoli Toth

Ştefan Bănică jr.

Irina Rimes

Emeli Sandé

Ronan Keating

Corina Chiriac

Spectacol de folclor

Gheorghe Zamfir

Coresi
Cotnari
Sergiana
Ciucas
Ministerul Turismului
Ministerul Turismului
Farmec
Electroprecizia
Estico
Zizin
Tarom
Tiriac Auto
Digi
Ibis Tours
Wagner
Viggo
Prosoft
Herr Strudel
Info 1 TV
Delmonte
Aqua Clean
Carmen Grigoriu
Vienna House
Neptunus
Brai-Cata
Auchan
Primaria Brasov
CJ Brasov
Prefectura Brasov
Ministerul Culturii si Identitatii Nationale
Radio Romania
TVR Moldova
Agerpres
Info Music