INFO

Info

Condiţii de participare la concursul internațional de interpretare, conform Regulamentului Festivalului concurs „Cerbul de Aur” :

1. Înscrierile se fac pe site-ul oficial cerbuldeaur.ro (golden-stag.ro)*

2. Concurenţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16-36 de ani

3. Se pot înscrie exclusiv solişti, secondaţi de cel mult 3 persoane pe scenă (dansatori şi/sau backing vocals)

4. Participanţii la Concurs se vor înscrie pentru selecţie cu două piese din repertoriul propriu, juriul de selecţie urmând a opta şi în privinţa piesei pe care participanţii selecţionaţi o vor interpreta

5. Piesele înscrise nu pot depăşi 4 minute, iar negativele nu pot conţine dublaje (vocal sau instrumental) ale liniei melodice principale

6. Piesele alese de juriul de selecţie din repertoriile artiştilor pot fi interpretate în orice limbă, la alegerea participanţilor selecţionaţi în concurs. Artiştii vor interpreta în concurs, alături de piesa selecţionată din repertoriul propriu, şi o piesă din repertoriul românesc, interpretată în limba română, la alegerea fiecărui concurent, din lista pusă la dispoziţie de către Organizator (link catre lista de piese romanesti), cu acompaniamentul orchestrei Festivalului În termen de 24 de ore de la anunţul rezultatului Selecţiei, fiecare concurent trebuie să trimită, la adresa cerbuldeaur@tvr.ro, numele piesei din repertoriul românesc pe care doreşte să o interpreteze în concurs.

7. Concursul se va desfăşura în formula voce şi negativ pentru piesa din repertoriul propriu şi în formula full live (vocal şi instrumental) pentru piesa din repertoriul românesc.

Organizatorul asigură transportul intern şi interanţional către/de la locul de desfăşurare, cazarea şi masa participanţilor, după caz, în condiţiile convenite prin contractele civile încheiate cu aceştia.

* Pentru înscrierea în Selecţie artiştii trebuie să furnizeze organizatorilor următoarele:

• Două fişiere audio cu piesele din repertoriul personal, în format MP3

• Video cu interpretarea live a uneia dintre cele doua piese inscrise, în format MP4, codec H264*. Filmul trebuie sa fie cadru secventa (dintr-o singură filmare), plan general cu sunet înregistrat în priză directă cu microfonul de pe camera. Orice aranjament muzical este acceptat: acappella, unplugged, full instrumental etc)

• Versurile pieselor, în format .doc (maximum 1MB)

• Două fotografii de 300 dpi (maximum 2 MB)

• Biografie/text prezentare, care să cuprindă inclusiv linkuri către conturile de Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, site-uri personale etc în format .doc (maximum 1MB)

• Un video de prezentare, în format MP4, codec H264*

*(ambele fişiere video cu dimensiunea totală maximă de 250 MB)

Coresi
Cotnari
Sergiana
Ciucas
Ministerul Turismului
Ministerul Turismului
Farmec
Electroprecizia
Estico
Zizin
Tarom
Tiriac Auto
Digi
Ibis Tours
Wagner
Viggo
Prosoft
Herr Strudel
Info 1 TV
Delmonte
Aqua Clean
Carmen Grigoriu
Vienna House
Neptunus
Brai-Cata
Auchan
Primaria Brasov
CJ Brasov
Prefectura Brasov
Ministerul Culturii si Identitatii Nationale
Radio Romania
TVR Moldova
Agerpres
Info Music