Prezentatori

Elvin Dandel, prezentatorul Festivalului Cerbul de Aur 2019: "Sunt foarte fericit să fiu pentru a doua oară pe scena festivalului!"

Actor, muzician, prezentator, Elvin Dandel va fi gazda ediției din acest an a Festivalului Cerbul de Aur, alături de vedeta TVR Eda Marcus.

Iată ce a declarat Elvin Dandel la aflarea veștii că va prezenta prestigiosul eveniment:

"Sunt foarte fericit să fiu pentru a doua oară pe scena Festivalului Internațional „Cerbul de Aur“ din Brașov în calitate de prezentator și să simt îndeaproape pulsul acestui tradițional eveniment care se află la cea de-a 19 ediție.

Încă de la vârsta de 15 ani, la ediția 1996 a Cerbului de Aur, am avut plăcerea să interpretez, alături de tatăl meu, cunoscuta „Perinița“, într-o prelucrare techno. Aranjamentul acestei piese mi-a aparținut. Acest Etno Show a fost prezentat în deschiderea recitalului lui Tom Jones, pe care am avut bucuria să-l cunosc și personal.

Cu atât mai mult, a fost o mare onoare pentru mine când am fost invitat să fiu prezentatorul ediției Cerbului din anul 2008. Desigur, faptul că am fost reinvitat în acest an pe scena prestigiosului festival în calitate de prezentator mă onorează foarte mult.

După prezența mea la numeroase festivaluri internaționale, ca prezentator sau interpret, prestația la Cerbul de Aur are pentru mine o semnificație deosebită.

Doresc întregii echipe de organizare și participanților o ediție reușită care să rămână și peste ani în memoria publicului spectator și a telespectatorilor."

 

***

A 19-a ediţie a Festivalului va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Braşov, şi va aduce pe scena din Piaţa Sfatului mari artişti ai muzicii din România şi din străinătate, primele nume anunţate de organizatori fiind Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes. Urmează şi alte surprize!  Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente. Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.    

Biletele pentru Festivalul Concurs Cerbul de Aur 2019 au fost puse în vânzare. Pentru cele patru zile ale Festivalului, organizatorii pun la dispoziţie mai multe categorii de bilete cu preţuri pornind de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro, UPC.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas. De asemenea, biletele se pot cumpăra şi de la casele de bilete Eventim din Cluj - în cadrul Iulius Mall şi din Bucureşti - în cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi achiziţionate cu opţiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (în format pdf) sau în format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost 0.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română. 
Toate informațiile sunt disponibile pe site-ul oficial cerbuldeaur.ro.

Coresi
Cotnari
Sergiana
Ciucas
Ministerul Turismului
Ministerul Turismului
Farmec
Electroprecizia
Estico
Zizin
Tarom
Tiriac Auto
Digi
Ibis Tours
Wagner
Viggo
Prosoft
Herr Strudel
Info 1 TV
Delmonte
Aqua Clean
Carmen Grigoriu
Vienna House
Neptunus
Brai-Cata
Auchan
Primaria Brasov
CJ Brasov
Prefectura Brasov
Ministerul Culturii si Identitatii Nationale
Radio Romania
TVR Moldova
Agerpres
Info Music