Noutăți

Eda Marcus, înconjurată de vedete, la „Avanpremiera Cerbul de Aur 2019”

Duminică, 11 august, de la ora 18.10, la TVR 1 avem întâlnire cu Andreea Marin, Gianina Corondan, Alina Sorescu, Raluca Blejuşcă, Ovi şi trupa Proconsul, Mădălin Voicu şi Stephan Pelger, în prima dintre ediţiile speciale dedicate noutăţilor Festivalului.

Cu numai 11 zile înainte de debutul ediţiei din acest an a festivalului, prezentatoarea emisiunii, Eda Marcus şi invitaţii ei vă cheamă în studioul 2 al TVR alături de ei, să cântaţi, să vă distraţi, să aflaţi despre emoţiile şi aventurile participării lor la Cerbul de Aur şi, mai ales, să aflaţi noutăţile pregătite pentru ediţia din 2019.

(oar_w460) Eda Marcus

Eda Marcus va profita de ocazie şi va primi sfaturi valoroase pentru noul ei rol, cel de prezentatoare a ediţiei din acest an a Festivalului alături de Elvin Dandel. Aşa că Eda va afla cum au trecut peste emoţii foşti concurenţi şi cum au notat apariţiile vedetelor la Cerbul de Aur diferiţi comentatori ai festivalului, precum şi recomandările foştilor prezentatori, gazde ale evenimentului de la Braşov.

Duminică, 11 august, la TVR 1, Andreea Marin, Gianina Corondan şi Alina Sorescu, alături de Raluca Blejuşcă, Ovi şi trupa Proconsul, precum şi de Mădălin Voicu şi Stephan Pelger au toţi câte o poveste despre experienţa lor pe scena sau în culisele îndrăgitului festival. Pentru fiecare dintre ei, Cerbul de Aur înseamnă o etapă determinantă a carierei, un vis din copilărie devenit realitate sau, aşa cum mărturiseşte Gianina Corondan, „o oază de muzică bună şi de veselie”.

(oar_w460) Avanpremie

În timp ce pentru Alina Sorescu, prezentă pentru prima dată pe scena Cerbului la vârsta de 10 ani, revenirea ca prezentatoare a Festivalului, la 22 de ani, reprezintă încununarea colaborării sale cu TVR, pentru Ovi, câştigarea a două premii la ediţia din 2009 constituie „momentul ZERO, de început, al carierei muzicale româneşti”, care a continuat apoi cu colaborarea cu Paula Seling la Eurovision.

Singurul braşovean prezent în această emisiune, Stephan Pelger, a trecut peste emoţiile amintirilor din copilărie - despre vedetele intangibile care veneau în Piaţa Sfatului, cu care apoi, la maturitate, a ajuns să lucreze îndeaproape -, pentru a comenta ţinutele cuplurilor de prezentatori de la Cerb. Una dintre aceste imagini, cu prezentatorii,  a fost contestată de Gianina, care a refuzat să creadă că în 2001 a urcat pe scena Cerbului, „cu burta goală”, ea formând atunci cuplu de prezentare cu Ricky Dandel.

Evident, din emisiune nu va lipsi muzica bună: în sesiuni karaoke adhoc sau interpretată de unii dintre invitaţi, printre care trupa Proconsul, singura trupă din România care a cucerit Marele Trofeu la Cerbul de Aur (în 2001).

În următoarea săptămână, duminică, 18 august, la Avanpremiera Cerbul de Aur 2019, Eda Marcus ne va aduce, chiar din Piaţa Sfatului, ultimele nouăţi despre cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Cerbul de Aur.

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică! Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Emeli Sandé, Ronan Keating, Ştefan Bănică jr şi Irina Rimes.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română, în perioada 22-25 august a.c.

Pentru cele patru zile ale evenimentului - 22-25 august - organizatorii au pus la dispoziţie mai multe categorii de bilete, cu preţuri începând de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro (https://www.eventim.ro/ro/bilete/cerbul-de-aur-2019-brasov-piata-sfatului-529987/event.html), UPC.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas. De asemenea, biletele se pot cumpăra şi de la casele de bilete Eventim din Cluj - în cadrul Iulius Mall şi din Bucureşti –  în cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi achiziţionate cu opţiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (in format pdf) sau în format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost zero.

Despre Festivalul Internaţional Cerbul de Aur:

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 18 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2018, la aniversarea celor 50 de ani de la debut. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzicã organizat în România şi, în mod tradiţional, la Brașov.

De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Barbara, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow, James Blunt, Amy Macdonald, Nicole Scherzinger şi mulţi alţii.

Prin calitatea actelor artistice prezentate, „Cerbul de Aur” este nu doar un brand de prestigiu al TVR, ci şi unul naţional, spectacolele organizate în cadrul festivalului adunând de un număr impresionant de spectatori şi telespectatori din întreaga ţară.

Coresi
Cotnari
Sergiana
Ciucas
Ministerul Turismului
Ministerul Turismului
Farmec
Electroprecizia
Estico
Zizin
Tarom
Tiriac Auto
Digi
Ibis Tours
Wagner
Viggo
Prosoft
Herr Strudel
Info 1 TV
Delmonte
Aqua Clean
Carmen Grigoriu
Vienna House
Neptunus
Brai-Cata
Auchan
Primaria Brasov
CJ Brasov
Prefectura Brasov
Ministerul Culturii si Identitatii Nationale
Radio Romania
TVR Moldova
Agerpres
Info Music