×

NICOLE SCHERZINGER

1 septembrie – Cerbul de Aur 2018. Gala Cerbul de Aur

Nicole Scherzinger – de la Pussycat Dolls -, vedeta Galei Festivalului Cerbul de Aur

Seara de Gală a Festivalului Cerbul de Aur 2018 va rămâne una memorabilă, de neuitat pentru fanii festivalului organizat de TVR: celebra Nicole Scherzingerlead singer al trupei Pussycat Dolls -, urcă pe scena din Piaţa Sfatului pentru un recital incendiar. 

Cu peste 15 milioane de fani pe reţelele de socializare din întreaga lume, vedeta americană va fi pentru prima dată în faţa publicului din România la Cerbul de Aur şi în direct în concertul transmis de TVR pe 1 septembrie.

“Stickwitu”, “Don’t Cha” sau “Buttons”, câteva dintre hiturile pe care le-am fredonat şi pe care am dansat cu toţii, sunt cele care au făcut-o celebră pe Nicole alături de Pussycat Dolls.

După ce a urcat în Top 10 Billboard Hot cu hiturile lansate alături de Pussycat Dolls, Nicole a urmat o carieră solo, colaborând cu artişti precum Enrique Iglesias, Eros Ramazzotti, Shaggy, Will Smith, P. Diddy, Snoop Dogg, Timbaland, 50 Cent, will.i.ametc.

La Braşov,Nicole Scherzinger va interpreta hiturile lansate solo și cele pe care le-a cântat alături de Pussycat Dolls.

Bună! I’m so excited to come to Romania and perform for you all in Brasov on the 1st September. Get ready to party with me!”, a declarat Nicole Scherzinger.

Star consacrat și sex-simbol pentru o lume întreagă, Nicole şi-a asociat numele cu numeroase branduri de frumuseţe şi produse sănătoase. Iar de puţin timp, vedeta muzicii internaţionale şi-a lansat propriul parfum.

Cântăreaţă, compozitoare, dansatoare şi atriţă, Nicole şi-a legat numele şi de o serie de show-uri tv de succes. În 2001 a câştigat prima ediţie de „Popstars”,  în 2010, “Dancing with the Stars”. Începând din 2011, a făcut parte din juriul X Factor din Statele Unite și Marea Britanie.

Cumpără bilet