blog_img

02/09/2020

Cerbul de Aur #GENERAȚII: "A fost incredibil, m-am simțit ca acasă" | VIDEO

Câştigătoarea Cerbului de Aur 2019, Eliza G, mărturisește cum i-a schimbat viața festivalul și de ce continuă să cânte piesa în limba română învățată anul trecut. Nu ratați show-ul Cerbul de Aur 2020 #GENERAȚII, pe 13 septembrie, la ora 21.00, la TVR 1!

"Era prima oară când ajungeam în România și trebuie să mărturisesc că nu știam la ce să mă aștept. Însă așteptările mele nu se pot compara cu ceea ce am primit: prietenie, căldură, un public incredibil, mâncare excelentă", rememorează Eliza G experiența anului trecut pe scena festivalului Cerbul de Aur.

Ea își aduce și acum aminte cât de greu i-a fost să cânte în română, o limbă necunoscută pentru ea, și cum a reușit să învețe melodia interpretată în cadrul ediției din 2019.

"Am simțit piesa Creioane colorate a lui Feli ca și cum ar fi fost a mea. Iar versurile sunt atât de apropiate de experiențe pe care le-am traversat în viață, așa că mi-am pus sufletul în asta și am continuat să o cânt în concertele mele pentru că iubesc acest cântec", a mai spus artista, mulțumind juriului și publicului pentru că au ales-o câștigătoarea concursului.

Anul trecut, pe scena din Piața Sfatului, Brașov, Eliza G a interpretat, în concurs, piesele „Creioane colorate” (Feli) și „Altro che favole”.

Eliza G (pe numele real Elisa Gaiotto) este o cântăreață și compozitoare italiană, binecunoscută pe scena internațională pop, în special în America Latină și Europa. Descoperiți AICI mai multe informații despre cariera ei.