×

KRISTINA CEPRAGA

Actriță, regizor și producător, Kristina Cepraga Goodwin și-a început cariera artistică la Televiziunea Română, în programe pentru copii și la Școala Vedetelor, emisiunea produsă și regizată de Titus Munteanu.

După o bogată experiență TV în România, s-a înscris la școala de actorie Cinecitta’ și a pornit de la zero la Roma, unde s-a stabilit de peste 14 ani și a devenit cetățean italian. Și-a continuat cariera actoricească, reprezentând Italia la festivaluri internationale de film precum Berlinala cu ”Gianni e le donne”, ”L’ultima foglia” la Raindance – Londra și Camera-off – Cracovia.

Sunt onorată de propunerea conducerii TVR de a face parte din juriul internațional al Cerbului de Aur, în primul rând pentru legătura strânsă pe care o am cu această instituție și în special cu acest festival. Aici am cântat, la doar 14 ani, în recital cu Școala Vedetelor, ca mai apoi să fiu una dintre tinerele prezentatoare de pe prestigioasa scenă”, își amintește Kristina Cepraga Goodwin experiența sa la Cerbul de Aur.

În calitate de artist cu o sensibilitate aparte pentru muzică, mă simt flată de această nouă provocare în viața mea. Abia aștept să aud minunatele voci și piese de la ediția 2018, un an extrem de special într-un oraș magic”, a mărturisit Kristina.