×
Sebastian Schmidt

BASTI
San Marino

O voce grozavă, un farmec irezistibil și franchețe muzicală – acesta este Basti!

Sebastian Schmidt, cunoscut sub numele de Basti, este un cântăreț din Germania. Născut și crescut într-un mic oraș, Basti a decis de la o vârstă fragedă că dorea să vadă lumea și să-și răspândească muzica. Talentele sale muzicale au devenit evidente când era încă în școala primară, unde a avut primele sale spectacole în fața unui public.

A apărut pentru prima dată la televiziune la vârsta de 13 ani, când a fost unul dintre cei zece finaliști ai concursului de interpretare austriac Kiddy Contest. Apariția lui la The X Factor, unde a fost unul dintre cei opt concurenți selectați de juriu, i-a adus o mai mare recunoaștere în spațiul de limbă germană.

După terminarea liceului a studiat Muzică pop și media, absolvind în 2017. Pe lângă studiile sale, a călătorit în multe părți ale lumii, ajungând și în țări precum Africa de Sud, Australia și Brazilia, unde a câștigat experiență ca showman.

În 2018, Basti a fost finalist la 1in360, preselecția concursului din San Marino pentru Eurovision. Deși nu a câștigat, el a fost ales pentru backing vocal al reprezentantei țării sale la Lisabona.

Apropierea de public și autenticitatea muzicii sale au impresionat și l-au încurajat să continue să facă muzică. O voce grozavă, un farmec irezistibil și franchețe muzicală – acesta este Basti!