×

OMER NETZER
Israel

Unul dintre cei mai importanți și fascinanți muzicieni cu o prezență vocală puternică și o carismă hipnotică!

Omer Netzer este un chitarist extraordinar, cu o voce pe care nu o poți ignora.

Primul album al lui Omer, „Goodbye Song”, a inclus hituri precum „Angel”, „Couldn’t love you more” și „Goodbye song”, toate difuzate frecvent pe posturile de radio importante. Între timp, Omer a cântat în întreaga țară și a fost invitat să participe la festivaluri nu numai în Israel, ci și la Berlin, în SUA, Lituania, Elveția și la Moscova.
Mai mult, Omer a colaborat cu unul dintre cei mai importanți producători din Israel, Noy Alush, iar cei doi au creat un remix pentru hitul lui Omer, „Can not Love You More”, de pe albumul „Goodbye Song”. Încet-încet, melodia a facut valuri în întreaga Europă și a fost cumpărată de mai multe companii muzicale de renume – Warner în Rusia, Rotton Music în România, Clippers Sound în Spania și Yeni Dunia în Turcia.

Cel de-al doilea album al lui Omer, „Sweet Mistake”, dovedește fără îndoială că succesul său cu primul album este justificat și Omer este unul dintre cei mai importanți și fascinanți muzicieni, cu o prezență vocală puternică și o carismă hipnotică.
În august, Omer concertează la Festivalul Internațional de Muzică SZIGET, alături de artiști internaționali de top. Melodia sa „Trouble Maker” a fost aleasă pentru a promova festivalul și orașul, cu un clip video fermecător. În plus, cântecul promovează festivalul în social media, în jocul media „Revoluția misiunii Sziget Love”.
Clipul video al piesei lui Omer „I can stand it” a câștigat primul loc în categoria de videoclipuri de la Festivalul Internațional de Film Catharsis din Belgia, unde a fost ales cel mai bun videoclip din 2018.
Omer a fost invitat să cânte în deschiderea concertelor lui Albert Lee, Riley Walker și recent pentru grupul pop Milky Chance.

„Omer Netzer este genul de artist pe care Israelul ar trebui să-l exporte cu mândrie. Cântecele lui sunt atrăgătoare, fără a fi prea sentimentale, știe cum să construiască straturile și să le prezinte într-un mod pe care toți îl pot aprecia. E clar că știe câte ceva despre cum să creezi un hit popular. (YNET)

 „Acest album ar fi putut fi produs în Statele Unite. Îmi aduce aminte de Chris Cornell sau Pearl Jam.” (Kutner, Radio Galei Tzahal)

„Omer Netzer câștigă din nou inimile … în ultimii ani a fost imposibil să ignorăm vocea sa magică, care se aude non-stop pe diverse posturi de radio.” (Mako)

Curiozitățile Cerbului de Aur

 

Cum și când ți-ai descoperit pasiunea pentru muzică?

Am început cu muzica la 6 ani, când am primit primul meu set de tobe, apoi la 13 ani am primit prima chiatară și de atunci e o poveste fără sfârșit.

Definește-ți stilul muzical într-o frază.

American (country pop).

Muzicieni favoriți …

John Mayer, B.B King, Eric Clapton.

Ce îți place să faci în timpul liber?

Îmi place să alerg și să înot.

Dacă nu ai cânta, ți-ar plăcea să fii … 

Doctor.

Ce definiție dai fericirii?

Pentru mine fericire înseamnă să-mi spună cineva că muzica mea i-a salvat viața.  Cânt la fel pentru 10.000 de oameni sau pentru unul. Inimile voastre sunt cel mai frumos dar pe care-l pot primi.

Motto-ul tău pentru festival.

Să fiu eu însumi și să-i iubesc pe ceilalți.Să lăsăm muzica să vorbească de la sine.