×
John Karayiannis

JOHN KARAYIANNIS
Cipru

John are 23 de ani și vine din Limassol, Cipru. A urmat Școala de Muzică Kyriakides din Limassol, unde a studiat muzica și a primit lecții de la renumitul profesor de canto Christos Kyriakides. John a reprezentat în 2015 Ciprul la Eurovision, la Viena, cu melodia numită “One Thing I Should Have Done”, compusă de Mike Connaris. John s-a calificat din semifinale și a terminat pe locul 22.

Ca adolescent el asculta Eminem, Linkin Park si chiar Metallica, dar interesul său în a cânta a început atunci când a ascultat piese mai melodice. Prima sa apariție la televiziune a avut loc la vârsta de 13 ani, când a participat la finala JESC din Cipru… care a fost o experiență extraordinară pentru el.

Influențele muzicale curente ale lui John sunt Ed Sheeran și John Mayer – de fapt, orice artist cu o voce grozavă și o melodie pe măsură. Interesul său pentru Eurovision a luat naștere cu aproximativ 10 ani în urmă, când a auzit piesa „Stronger Every Minute” de Lisa Andreas și a sperat că într-o bună zi va putea reprezenta Cipru în ESC.

Hobby-ul său principal, în afara muzicii, în afară de înot (& dormit!) este… gamingul! John este un jucător înrăit și dacă are norocul să ia o pauză de la programul său agitat, îl veți găsi în Internet Café-ul local… și apoi nu-l veți mai putea vedea timp de trei zile! Este de fapt un jucător destul de bun!

Curiozitățile Cerbului de Aur

Cum și când ați descoperit pasiunea pentru muzică?

Când eram foarte tânăr, ascultam pe Eminem, Linkin Park și Metallica și atunci m-am gândit că… vreau să fiu cântăreț!

Definiți stilul dvs. muzical într-o singură frază.

Contemporan / Pop / Soul / Blues.

Muzicieni preferați …

Ed Sheeran și John Mayer.

Ce preferați să faceți în timpul liber?

Gaming!

Dacă nu ați fi muzician, atunci ați fi …

Gamer!

Cum definiți fericirea?

Ciocolată!

Motto-ul pentru acest festival.

Să lăsăm muzica să aducă oamenii laolaltă.