blog_img

31/08/2020

Cerbul de Aur #GENERAȚII: "O tonă de surprize" la TVR, pe 13 septembrie | VIDEO

Sub sloganul Cerbul de Aur 2020 #GENERAȚII, proiectul special dedicat Festivalului Cerbul de Aur este un omagiu adus artiștilor români, un super-spectacol de televiziune care unește generațiile de ieri și de azi, aducând împreună mari nume ale muzicii.

Festivalul Cerbul de Aur de anul acesta a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, însă spectacolul trebuie să continue. Astfel că, pe 13 septembrie, în direct la #TVR1 vă aşteptăm la Cerbul de Aur 2020 #GENERAȚII, un spectacol cu totul unic, aşa cum promit artiştii care au filmat deja pentru spectaculosul show.

Monica Anghel, Connect-R, Lidia Buble, Bella Santiago, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Raluka, Bodo, Andrei Tudor Band, Echoes, Claudia Andas, Roxen, DJ Project & Andia, Dora Gaitanovici. sunt doar câţiva dintre artiştii pe care îi veţi putea vedea în ediţia specială.

Până atunci, vă propunem să ne amintim în fiecare seară, la Telejurnal, cele mai importante momente din istoria Festivalului. Ulterior, toate momentele de aur sunt încărcate pe site-ul stiriletvr.ro și pe cerbuldeaur.ro.

Connect-R, despre Dan Spătaru

Connect-R, unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, se declară fan convins al lui Dan Spătaru și interpretează, în cadrul show-ului televizat, un moment muzical clasic din repertoriul cântărețului. Pe 13 septembrie, de la ora 21.00, Connect-R promite "o tonă de surprize" la TVR 1!