29 August - Cerbul de Aur 2018. Gală Aniversară

Prima seară este o sărbătoare a celor care au fost laureați ai Festivalului Cerbul de Aur, de la Gigliola Cinquetti, Luminita Dobrescu la Paula Seling, Monica Anghel, Corina Chiriac, Laurentiu Cazan, Nico, Doru Tufis, Proconsul, Ovi, Luminita Anghel, Narcisa Suciu, Razvan Krivach. În seara inaugurală vor susține recitaluri Gigliola Cinquetti, Interpretul de fado Paulo Braganca, The Humans și Andra.

Cumpără bilet

30 August - Cerbul de Aur 2018. Concurs & Recitaluri

În a doua seară a festivalului vor urca pe scenă cei 18 concurenți, care vor interpreta prima piesă din cele două din concurs. Recitalurile vor fi susținute de Linda și Flavius Teodosiu, Loredana și Amy Macdonald.

Cumpără bilet

31 August - Cerbul de Aur 2018. Concurs & Recitaluri

În cea de a treia seară a festivalului, concurenții vor interpreta a doua piesă, o melodie românească, la alegere. Alături de cei 18 concurenți, pe scenă, în toate serile de concurs vor fi Big Bandul Radiodifuziunii române și Orchestra Operei din Brașov, conduse de Ionel și Andrei Tudor. Recitaluile vor fi susținute de Horia Brenciu, Delia și James Blunt.

Cumpără bilet

1 Septembrie - Cerbul de Aur 2018. Gala Cerbul de Aur

În cea de a patra seară a festivalului se vor decerna premiile si vor sustine recitaluri: Nicole Scherzinger, Edvin Marton, The Motans, Eleni Foureira, Carla’s Dreams.

Cumpără bilet

2 Septembrie - Cerbul de Aur 2018. România Centenar

Ultima seară a festivalului este un regal de folclor românesc, cu momente speciale susținute printre alții de Cornelia și Lupu Rednic, Ionut Fulea, Niculina Stoican, Viorica Macovei, Orchestra Lautarii condusă de maestrul Nicolae Botgros și Grigore Lese. 
De asemenea, în premieră la Cerbul de aur în acest an, folcorul va fi prezentat și în formă modernă de Damian Drăghici și Alex Calancea. Seara se încheie cu un proiect evocare istorică. Toți K1 pentru România.

Toti K1 pentru România , un proiect oferit de Primăria Generală a Capitalei prin Teatrul Excelsior.

Cumpără bilet