Cerbul de Aur Sold out! Abonamentele au fost suplimentate

La numai patru zile de la punerea în vânzare a biletelor pentru Festivalul Cerbul de Aur, abonamentele VIP şi Club Cerbul de Aur au fost epuizate.

La cererea publicului, organizatorul festivalului a decis suplimentarea acestor tipuri de abonamente din bilete de aceeaşi categorie. Ele pot fi achiziţionate, începând de vineri, 27 iulie, pe eventim.ro şi în reţeaua de magazine partenere ale acestuia (Cărtureşti, Humanitas, Diverta, Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour şi benzinăriile OMV).

În acest an, la jumătate de veac de la prima ediţiei a Cerbului de Aur, Televiziunea Română a pregătit un eveniment cu numeroase concerte ale artiştilor români şi străini de top. Astfel, pe scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018 vor susţine recitaluri Andra, Delia, Horia Brenciu, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, Flavius and Linda Teodosiu Show Band , The Humans, James Blunt, Amy Macdonald, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton.

Secţiunea concurs a Festivalului, va avea 18 protagonişti. Artişti din 15 de ţări vor încerca să obţină Marele Trofeu al Festivalului Cerbul de Aur sau unul dintre cele opt premii: Premiul I, Premiul al II-lea, Premiul al III-lea, Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti, Premiul Braşovului, Premiul Publicului, Premiul Presei Festivalului, Premiul Societăţilor Publice de Radio şi de Televiziune.

Desfăşurat în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, ediţia 2018 a Festivalului este una aniversară, cu o desfăşurare de gală, numeroase premii, a căror valoare totală este de 65 de mii de euro. Dedicat Centenarului României şi semicentenarului Cerbului de Aur, festivalul va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu show-ul România Centenar, un spectacol ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.