Dragi colegi,

Am deschis sesiunea de acreditări pentru Festivalul Concurs Cerbul de Aur 2018, care va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov. Cei care doresc să participe la ediţia din acest an sunt rugaţi să trimită solicitările pentru acreditări la adresa cerbuldeaur@tvr.ro până în data de 17 august 2018, ora 15.00.
Ca la orice eveniment de asemenea amploare, pentru o mai bună colaborare, vă rugăm să respectaţi Regulamentul de acreditare, care se află mai jos pe această pagină.

• Jurnaliștii acreditați își premiază favoritul

Unul dintre cele nouă premii pregătite de organizatori pentru laureații ediției din acest an a Festivalului Concurs Cerbul de Aur va fi acordat din partea jurnaliștilor acreditați la eveniment. Aceștia își vor alege favoritul, exprimându-și votul într-o secțiune special creată pe site-ul Festivalului după ultima interpretare din cea de-a doua seară de Concurs (31 august 2018), iar câștigătorul va fi distins cu Premiul Presei Festivalului.

O zi bună şi aşteptăm mesajele voastre!

Regulament pentru acreditarea jurnaliştilor la Festivalul concurs Cerbul de Aur 2018 

– De la o instituţie mass-media (publicaţie, radio sau televiziune) se pot acredita cel mult două persoane (un redactor/reporter şi un fotoreporter sau cameraman). Acreditările se vor face în ordinea înscrierii.

– Televiziunea Română asigură loc la spectacole doar pentru redactorii/reporterii acreditaţi, în limita locurilor disponibile. Fotoreporterii nu vor avea asigurate locuri în piață. Cameramanii nu au acces în arenă în timpul spectacolului.

– Pentru a prelua şi difuza imagini din cadrul spectacolului, fiecare televiziune va adresa o solicitare scrisă Televiziunii Române – la adresa cerbuldeaur@tvr.ro, până cel târziu în data de 17 august 2018.

– Fotoreporterii trebuie să respecte indicaţiile organizatorilor de a nu folosi blitzul şi de a nu staţiona în zone care ar afecta transmisiunea tv şi vizibilitatea spectatorilor. Fotoreporterii care nu respectă regulile vor părăsi piața.

– Solicitările pentru acreditări se vor face doar online, la adresa cerbuldeaur@tvr.ro începând cu data de 23 iulie 2018. Toate informaţiile solicitate sunt obligatorii.

Informaţii solicitate:

  • Nume şi prenume
  • Foto
  • Publicaţie
  • Funcţie

– Acreditările se vor ridica de la Centrul de Presă al Festivalului (Braşov), începând cu data de 28 august 2018.

– Nu se vor face acreditări la Centrul de Presă al Festivalului (la Braşov)

– TVR îşi rezervă dreptul de a refuza acreditarea acelor persoane/instituţii media care nu sunt pe profilul manifestării.

 Data limită pentru trimiterea solicitărilor de acreditare este 17 august 2018, ora 15.00.